Memoriali"Enver Berisha"2019 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Go to content

Main menu:

Memoriali"Enver Berisha"2019

Turne
6 Maj 2019
Sot në kuader te aktiviteteve te shenimit te krijimit te Brigades 137 "Gjakova", u organizua turniri memorial "Enver Berisha".
Pjesëmarres ishin shahiste veteran, miqë dhe disa shahiste te ekipit te pare te klubit te shahut "Vellaznimi".
Rezultatet:
1. Arsim Hana 9.0 pikë;
2. Dede Deda 7,5 pike;
3. Bashkim Kepuska 7,0 pike;
4-5. Bashkim Juniku 4.5 pike;
4-5. Hani Hoxha 4.5 pike;
6. Shpend Bokshi 4.0 pike;
7. Masar Spahija 3.5 pike;
8. Nazmi Rizvanolli 2.5 pike;
9. Selami Delija 1.5 pike, dhe
10. Shkelzen Bordoniqi 1.0 pike.
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu