Miqësore - Klubi i shahut Vëllaznimi Gjakovë

Go to content

Main menu:

Miqësore

Aktivitete
Takimi miqësor në shah ndërmjet vajzave të K.SH”Vëllaznimi”dhe K.SH”Malësorja e Kosovës” nga Prishtina. Para meqit mjeshtri i shahut Avni Ermeni përshëndeti këtë aktivitet dhe dhuroj librin e tij të shahut “101 lojra nëpër vite” për shahistet mysafire. Nderkohë kryetari i klubit të shahut “Vëllaznimi”, për klubin mysafir dhuroj librin e shahut “Hapjet e lojes së shahut” të botuar nga shahisti Gjakovar Mulaim Shehu.
29 korrik 2019 ora 14.00
Fitore!
Vajzat e klubit të shahut "Vëllaznimi" shkëlqyen sot në meqin miqësor me vajzat e klubit të shahut "Malësorja e Kosovës" nga Prishtina duke shënuar fitore me rezultat 4-2.
Në këtë meq fitore shënuan: Forta Lleshi, Fiona Meqa, Ornesa Maloku dhe Jona Lleshi, kurse humbje pësuan Amisa Maloku dhe Breta Haraqija.
Vajzave suksese në garat e metutjeshme.
29 korrik 2019, ora 16.30
 
Back to content | Back to main menu