Përforcimet 2018 - Klubi i shahut Vëllaznimi Gjakovë

Go to content

Main menu:

Informata
PËRFORCIMI I PARË I KLUBIT TË SHAHUT “VËLLAZNIMI” PËR SUPERLIGEN E KOSOVË NË SHAH PËR VITIN 2018
Klubi i shahut “Vëllaznimi” në kuadër të përgaditjeve për superligen ekipore të Kosovës në shah (2018), përfcorhet me mjeshtrin ndërkombëtarë të shahut Vangjel Buli (2406 ).
Ndëkohë, kryesia e klubit është në biseda me disa shahistë eminent Kosovar dhe shumë shpejtë do të njofton dashamiret e shahut në Gjakovë me përforcimet e rradhes dhe bashkë me shahistet vendor do të paraqet kandidaturen serioze që këtë vitë të luftoj për vetë titullin e kampionit.

IM Vangjel Buli (2406)
 
 
Back to content | Back to main menu