Kuvendi i FSHK-së - Klubi i shahut Vëllaznimi Gjakovë

Shahu Gjakovar nëpër vite...
Go to content

Main menu:

Informata
Kuvendi i  Federates së shahut të Kosovës (FSHK)


Sot po zhvillohen punimet e kuvendit të FSHK-së i cili si rezultat i mosrrespektimit të statutit të tij nga ana e kryetarit dhe kryesisë aktuale, që në fillim të punimeve po përballet me dilema të ndryshme: A është i rregullt, zgjedhor apo i jashtëzskonshem, kush mund të jetë delegat (rasti përfaqesuesit të Malisheves), a është kuvend i vitit 2017 apo 2018 dhe çështje tjera teknike.
Të shpresojmë që për të miren e shahut, sot të merren vendime që avancojnë shahun Kosovar!

Mbledhja e rregullt të kuvendit të Federates së shahut të Kosovës
Klubi i shahut "Vellaznimi" per mbledhjen e kuvendit te FSHK-se te dates 30.06.2018, delegon perfaqesuesit e saj ne kuvend sipas listes se meposhtme:

1. Bekim Ermeni;
2. Shkelzen Bordoniqi, dhe
3. Mulaim Shehu (rezerve).

Nderkohe, K.SH"Vellaznimi" ka analizuar kerkesen e K.SH"Dardania" dhe me kete rast njofton kreret e FSHK-se qe PLOTESISHT e perkrahe kete kerkese dhe ne menyr qe te mos i perserisim te gjitha kerkesat e specifikuara ne kerkesen e K.SH"Dardania", konfirmojme qe ato jane edhe tonat.
Email dërguar FSHK-së konsiderohet zyrtar për qëndrimet e K.SH"Vellaznimi".

Me respekt,
Bekim Ermeni
E-Mail : vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu