Geni-Fadili-Alberti 6 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Geni-Fadili-Alberti 6

Memoriali
Geni/Fadili/Alberti 6
26 Korrik 2009
Tabela përfundimtare
1.Avni Ermeni 12.0 Pikë
2.Valmor Bardhi 9.5
3.Gezim Kasumi 9.0
4.Arsim Hana 8.5
5.Enver Xhurxhehalo 6.5 

Ne lokalet e klubit te shahut "Vellaznimi" per nder te shahisteve te rene gjate luftes se fundit : Shkelzen Ajroni - Geni, Fadil Berisha dhe Albert Berisha, u organizua turniri memoral i shahut "Geni-Fadili-Alberti" - 6.
Ne turnir morren pjese ish shahistet e Vellaznimit qe garojne ne ekipet nderkombetare:
Avni Ermeni - Klubi i shahut "St. Blase" / Neuchatel, Zvicerr
Arsim Hana - Klubi shahut "Nordhorn" / Gjermani
Gezim Bytyqi - Klubi shahut "Toronto" / Kanada
Mysafiret nga Prizreni: Valmor Bardhi dhe Enver Xhurxhehallo, dhe
Shahistet aktual te klubit te shahut "Vellaznimi" : Skender Hasi, Gezim Kasumi, Albert Ajroni.
Pjesemarresit para fillimit te garave vizituan dhe bene homazhe tek varrezat e te reneve ne Çabrat.
Garat u organizuan me sistemin secili me secilin dhe ate dy rrethor.
Shahistet me te dalluar u shperblyen nga K.SH"Vellaznimi" me mirenjohje dhe kupa.
K.SH "Vellaznimi" - Gjakove


vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu