Lojërat nëper xhiro - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Lojërat nëper xhiro

Garat ekipore 2018
Orari dhe lojërat e takimeve të Klubit të shahut "Vëllaznimi" Gjakovë në Ligen e parë të Kosoves 2018
Liga e parë e Kosovës 2017
Xhiroja 7
Llamkosi-Vëllaznimi 2.5:3.5
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu