Mbledhja e kryesisë - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Mbledhja e kryesisë

Informata
Mbledhja e rregullt e kuvendit , Gjakovë 26.2 2018

Kryetar:z.Albert Ajroni
Nënkryetar:z.Xhevdet Osmani
Sekretar:z.Shkelzen Bordoniqi

Kuvendi i anëtarve/Kryesia e klubit të shahut "Vëllaznimi"

1.Albert Ajroni
2.Rajmonda Bordoniqi
3.Xhevdet Osmani
4.Mon Zhubi
5.Shpend Bokshi
6.Jusuf Jusufi
7.Edmond Dushi
8.Bashkim Rudi
9.Masar Valla
10.Hasan Bordoniqi
11.Dr.Burim Polloshka
12.Bekim Ermeni
13.Bedrush Shyti
14.Bujar Nura
15.Nazmi Rizvanolli
16.Zija Bejtullahu
17.Bashkim Këpuska
18.Hani Hoxha
19.Masar Spahija
20.Selami Delija

Bordi udhëheqës/Kryesia e ngushtë

1.Bekim Ermeni
2.Rajmonda Bordoniqi
3.Masar Valla
4.Mon Zhubi
5.Edmond Dushi
6.Bedrush Shyti
7.Dr.Burim PolloshkaTe henen (26.02.2018) ne ora 19.00 ne lokalet e klubit te shahut eshte caktuar mbledhja e kryesis se klubit dhe lojtareve. 
Tema takimit: Pergaditjet per superligen e Kosoves ne shah 2018. 
Ju lutem aranzhoni kohen tuaj qe te jeni pjesemarres.

vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu