Xhevdet Osmani - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Xhevdet Osmani

Donator
Donacion per klubin e shahut "Vëllaznimi" nga bashkëqytetari ynë z. Xhevdet Osmani i cili jeton dhe punon në Zvicërr. z. Osmani ka sjellë 10 komplete moderne të shahut të cilat do të ndihmojnë shahistat tanë gjatë përgaditjeve për gara. Me këtë rast, kryetari i klubit të shahut z. Albert Ajroni dhe kapiteni i ekipit (Bekim Ermeni) me dy shahistet e ekipit të parë (Mulaim Shehu dhe Shkelzen Bardoniqi) shprehin falenderimet e veqanta për z. Osmanin dhe në emër të gjithë shahistëve Gjakovar shprehin mirënjohjen për ndihmen e dhënë për klubin.
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu