Geni-Fadili-Alberti 4 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Geni-Fadili-Alberti 4

Memoriali
Geni/Fadili/Alberti 4
Qeshor 2007
Tabela përfundimtare
1.Valmor Bardhi 9.0 pikë
2.Bekim Ermeni 9.0
3.Besim Kryeziu 8.5
4.Xhafer Mustafi 8.0
5.Sabahudin Kollari 8.0


10.06.2007 ( e diele), Lokalet e K.SH”Vëllaznimi” - Gjakovë

DREJTORIA PËR KULTURË, RINI DHE SPORT
KLUBI I SHAHUT “VËLLAZNIMI” - GJAKOVË


Me rastin e ditës së çlirimit të qytetit - 14 Qershorit, K.SH”Vëllaznimi” organizon turnirin memorial të shahut “Geni – Fadili – Alberti”- 4, të katërtin me radhë, me datë 10.06.2007 ( e diele ) ne lokalet e klubit te shahut “Vellaznimi”, duke filluar nga ora 11.00.
Turniri është individual dhe në të pritet të marrin pjesë shahistet më kualitativë të qytetit si dhe shahistët e ftuar nga klubet tjera Kosovare.
Turniri organizohet në sistemin secili me secilin, në kohëzgjatje prej 15 min. për shahistë.
Drejtorati për Kulturë, Rini dhe Sport i K.K të Gjakoves dhe K.SH”Vëllaznimi” për shahistët më të suksesshëm ka siguruar dhurata modeste.

Gjakovë, Qershor 2007 K.SH”Vëllaznimi”-Gjakovë


vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu