Gjakova 2017 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Gjakova 2017

Turne
Turneu tradicional i qytetit në shah "Gjakova 2017" 23.12.2017
Perfundoj turniri tradicional i qytetit ne shah "Gjakova 2017".
Gezim Kasumi dhe Bekim Ermeni me pike te njejta (7.5 pike), perfunduan ne dy vendet e para. Bazuar ne kriteret e Buholzit, Gezim Kasumi u shpall kampion i qytetit per vitin 2017.
Vendi i trete i takoj shahistit nga Rahoveci Sabahudin Kollarit me 5.5 pike.
Renditja perfundimtare pasohet me shahistet:
4. Shkelzen Bardoniqi me 5 pike;
5. Lulzim Koshi 5 pike;
6. Mulaim Shehu 4.5 pike;
7. Mehdi Kollari 4.5 pike;
8. Albert Ajroni 3 pike;
9. Haris Kollari 1.5 pike, dhe
10. Dede Deda 1 pike.
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu