Donatoret 2018 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Donatoret 2018

Donator
Klubi i shahut “Vellaznimi” eshte MIRENJOHES dhe FALENDERON te gjithe donatoret e deritanishem


"Klubi ka nevoje per ndihme, fton të gjithë dashamiret e klubit te shahut Vellaznimi dhe bizneset qe kanë mundësi te ndihmojne klubin me mjete materiale"
K.SH “Vellaznimi” – Gjakove
Adresa: Pallati kultures “Asim Vokshi”/Kati dyte
Kontakti: + 377 44 122 419
Xhirollogaria e klubit: 1704001011018260, NLB


Xhevdet Osmani (SUI)
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu