Kampion ekipor 2016 - Klubi i shahut Vëllaznimi Gjakovë

Shahu Gjakovar nëpër vite...
Go to content

Main menu:

Arkiva
Kampion i liges së dytë 2016
Albert Ajroni,Bekim Ermeni,Skender Hasi,Mulaim Shehu dhe Gëzim Kasumi
Maj 2016
E-Mail : vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu