ShMU "Fehmi Agani"Gjakovë - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

ShMU "Fehmi Agani"Gjakovë

Aktivitete
Turnir shahu SHFMU"Fehmi Agani" Gjakovë
Klubi i shahut “Vëllaznimi” në bashkëpunim me profesorin e edukatës fizike në SHFMU “Fehmi Agani” z. Gazmir Pozhegu organizuan turnirin në shah për nxënësit e kësaj shkolle. Ky aktivitet kishte për qëllim selektimin e nxënësve/shahistëve më të mirë të shkollës dhe krijimin e ekipit përfaqësues për garat ndërkomunale dhe më vonë edhe regjionale si dhe identifikimin e shahistëve potencial për regjistrim në klubin e shahut “Vëllaznimi”.
Në këtë garë morren pjesë 16 djem dhe katër vajza.
Rezultatet përfundimtare në konkurrencen e vajzave:
Vendi parë: Fiona Meqa;
Vendi dytë: Ema Kastrati;
Vendi tretë: Jona Gjini, dhe
Vendi katërt: Klea Kastrati.
Renditja në konkurrencen e djemve:
1. Klevis Kastrati;
2. Frrok Palokaj;
3. Ardit Prenkaj;
4. Jon Ukmata;
5. Eden Cingu, etj.
Urime fituesve dhe suksese nxënësve të SHFMU “Fehmi Agani” në garat ndërkomunale.
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu