Naim Sahitaj - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Naim Sahitaj

Informata
Klubi i shahut "Vellaznimi" po forcohet seriozisht per superligen e Kosoves ne shah 2018.
Perforcimi i rradhes eshte shahisti i mirenjohur Prizrenas Naim Sahitaj.
Me kete perforcim K.SH"Vellaznimi" po rrite nivelin e cilesise se ekipit dhe po paraqet kandidaturen serioze per kreun e tabeles ne superligen e Kosoves ne shah.
Kryesia është duke punuar në ofrimin edhe të një mjeshtri të madhë (GM) të shahut me të cilin përfundimisht do të kompleton ekipin duke siguruar për çdo tabel në ekip nga dy shahistë shumë të fortë.Këto ditë sa kanë mbetur nga afati kalimtar i shahistëve, do të dihet edhe emri i shahistit të radhës që do të rënditet në ekipin e Vëllaznimit.
K.SH"Vellaznimi" i uron mireseardhje mjeshtrit te shahut Naim Sahitaj dhe i uron suksese ne ekipin tone.

Naim Sahitaj
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu