Garat komunale2018 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Garat komunale2018

Aktivitete
Rezultatet
Garat komunale të nxënësve të shkollave fillore, të ulëta dhe të mesme të komunës së Gjakovës në shah.
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu