Falenderim - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Falenderim

Donator
Klubi i shahut “Vëllaznimi” falenderon artistin Gjakovar z. Genc Gjoka për befasin e sontme dhe dhuraten e një kompleti të shahut të vjetër me të cilin shah janë zhvilluar partit e para të shahut në Gjakovë.
16.04.2018
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu