Geni-Fadili-Alberti 1 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Geni-Fadili-Alberti 1

Memoriali
Geni/Fadili/Alberti 1
Hotel Pashtriku
Tabela përfundimtare
1.Murtez Hondozi 6.0 pikë
2.Bedri Sadiku 5.5
3.Skender Hasi 5.5
4.Naim Sahitaj 5.0
5.Sabahudin Kollari 4.0
6.Lulzim Koshi 4.0
7.Bashkim Zenuni 4.0
8.Bekim Ermeni 3.5
9.Bajram Bujupi 3.5
10.Aziz Koxha 3.5
11.Albert Ajroni 3.0
12.Gzim Kasumi 3.0
13.Muhamet Kollari 3.0
14.Osman Koka 3.0
15.Urim Murtezai 3.0
16. Kastrati 2.0
17. Osmani 2.0
18.Shkelzen Bordoniqi 2.0
19.Sylejman Kollari 2.0
20.Bashkim Juniku 2.0 
13.06.2004
Tabela përfundimtare turneu për të rinjë
1.Samir Shehu(Lepenci-Kaçanikë) 5.5 pikë
2.Sylejman Kollari(Rahovec) 5.5
3.Shend Nagavci (Vellaznimi-Gjakovë 5.0
4.Fatos Halili (Vëllaznimi-Gjakovë) 5.0
5.Urim Murtezai (Vellaznimi-Gjakovë)5.0

Gjithsejë 24 shahistë nga Gjakova,Deçani,Kaçaniku dhe Rahoveci 
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu