Aleksander Delchev - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Aleksander Delchev

Informata
KLUBI I SHAHUT “VËLLAZNIMI” FORCOHET ME KRYEMJESHTRIN BULLGAR TË SHAHUT ALEKSANDER DELCHEV (2558)

K.SH”Vëllaznimi” ashtu siq e kishte paralajmruar po krijon ekip pretendent per kreun e tabeles së superliges së Kosovës në shah. Sot, kryesia e klubit arriti marrëveshje me kryemjeshtrin e shahut nga Bullgaria, njëherit reprezentuesin e këtij shteti z. Aleksandar Delchev. Ky përforcim përfundimisht rradhit ekipin Gjakovar në mesin e ekipeve pretendente për titull dhe rritë motivin e ekipit për garat e superliges.
K.SH”Vëllaznimi” është i nderuar që do të ketë në ekip një mjeshter të madhë të shahut siq është z. Delchev dhe i uron mirëseardhje në ekipin tonë.
Suksese!
GM Aleksander Delchev
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu