PrestigeClub - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

PrestigeClub

Donator
Donatori i rradhes 
bar-restauranti 
"Le Prestige Bar" Neuchâtel
Kryesia e K.Sh”Vëlaznimi” falenderon pronarin e restorantit Mentor Kalanderi për ndihmen e dhënë dhe është mirënjohēse kontributit të tij.
25 Prill 2018,Gjakovë
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu