Njoftimi - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Njoftimi

Turne > Gjakova 2018
KLUBI I SHAHUT “VËLLAZNIMI“– GJAKOVË
NJOFTIM


K.SH”Vëllaznimi” në kuadër të përgaditjeve për sezonen 2018 të superliges së Kosovës në shah dhe në vazhdimësi të organizimit të turnireve traditicionale në lëvizje të shpejta (blitz, 5 min/shahistë), organizon turnirin “Gjakova 2018”.

Turniri është i karakterit të mbyllët dhe organizohet me date 16.03.2018 (e premte) në lokalet e K.SH”Vëllaznimi”, duke filluar në ora 19.30.

Pjesëmarrës të konfirmuar janë shahistët nga: Prishtina, Rahoveci, Prizreni dhe Gjakova.Me respekt:

Kryetari i K.SH”Vellaznimi” - Gjakovё
z. Albert Ajroni

________________________________

Gjakovё, 15.03.2018

vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu