Geni-Fadili-Alberti 5 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Geni-Fadili-Alberti 5

Memoriali
Geni/Fadili/Alberti 5
08.06.2008
1. Gezim Kasumi --9.0 pike (Klubi Shahut "Vellaznimi" - Gjakove)
2. Bekim Ermeni ---9.0 pike (Klubi shahut "Vellaznimi" - Gjakove)
3. Lulzim Koshi -----8.5 pike (Klubi Shahut "Vellaznimi" - Gjakove)
4. Sulejman Kollari -7.0 pike (Klubi Shahut "Rahoveci" - Rahovec)
5. Mehdi Kollari ---- 6.5 pike (Klubi shahut "Gani Daka" - Rahovec)
Fituesit u shperblyen me dhurata modeste nga organizatori - Klubi shahut "Vellaznimi"

Me rastin e ditës së çlirimit të qytetit - 14 Qershorit dhe pervjetorit te pestë te shahisteve tane, K.SH"Vëllaznimi" organizon turnirin memorial të shahut "Geni - Fadili - Alberti"- 5, të pestin me radhë, me datë 08.06.2008 ( e diele ) ne lokalet e klubit te shahut "Vellaznimi", duke filluar nga ora 10.00.
AGJENDA

09.00 Takimi para lokaleve te K.SH"Vellaznimi"
09.00 - 10.00 Homazhe dhe vendosja e kurorave para varrezave ne Çabrat
10.00 - 10.15 Paraqitja e shahisteve per turnir
10.15 - 10.30 Hapja e turnirit
10.30 - 12.30 Organizimi i turnirit ne sistemin secili me secilin ne kohezgjatje prej 15 min/shahiste
.
K.SH"Vëllaznimi" për shahistët më të suksesshëm ka siguruar dhurata modeste.


Gjakovë, Qershor 2008 K.SH"Vëllaznimi"-Gjakovë

vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu