Gjakova 2018 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Gjakova 2018

Turne > Gjakova 2018
Turniri me lëvizje të shpejta"Gjakova2018"
Sonte ne Gjakove ne organizim te klubit te shahut "Vellaznimi" u organizua turniri me levizje te shpejta (3+2 min) "Gjakova 2018".
Pjesemarres ishin shahistet aktive (16 pjesemarres) te klubeve Kosovare: Prishtina, Drenasi, Vellaznimi, "Zeq Hasaj"- Deqan (Superliga) dhe Rahoveci (liga e dyte).
Garat u zhvilluan ne sistemin e Bergerit (Secili me secilin).
Rezultatet perfundimtare:
1. Bedri Sadiku (IM) me 13.5 pike (K.SH"Prishtina");
2. Sabahudin Kollari me 12.5 pike (K.SH"Rahoveci");
3. Bekim Ermeni me 10.5 pike (K.SH"Vellaznimi"), etj.
Klubi i shahut "Vellaznimi" falenderon mysafiret nga klubet Kosovare per pjesemarrje dhe ju uron suksese ne garat ekipore qe do te fillojne se shpejti.
Tabela Përfundimtare
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu