Avni Ermeni - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Avni Ermeni

Donator
Kompletet e shahut te dhuruara nga shahisti Gjakovar Avni Ermeni (FM) per klubin e shahut "Vellaznimi", kane arritur sot ne Gjakove dhe jane dorezuar ne klubin e shahut. Nje falenderim i veqant edhe per kompanin transportuese "Eliot Trans" nga Ferizaj e cila ka be transportin gratis te kompleteve nga Zvicrra per ne Kosove/Gjakove.
Klubi i shahut "Vellaznimi" edhe nje here e falenderon mjeshtrin e Fides Avni Ermeni per donacionin.
5 dhjetorR 2016
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu