Formacioni bazë 2018 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Formacioni bazë 2018

Dokumente PDF

K.SH’Vellaznimi” ne kuader te pjesemarrjes ne garat e superliges se Kosoves ne shah per sezonen 2018, me kerkese te Federates se Shahut te Kosoves (FSHK) dhe bazuar ne sistemin e ekipit baze duke rrespektuar perpilimin e listes sipas kuotes +100, percjelle ekipin baze sipas listes se meposhtme:1.AleksanderDelchev (2558)
2.VangjelBuli (2406)
3.NaimSahitja (2234)
4.BashkimBahtijari (2134)
5.Avni Ermeni (2202)
                                                             6.Bekim Ermeni (2085)                                
7.ArsimHana (2050)
8.LulëzimKoshi (2078)
9.GëzimKasumi (1980)
10.AlbertAjroni (1922)
11.MulaimShehu (1874)
12.ShkelzenBordoniqi (0)


Me respekt:
Kryetari i K.SH”Vellaznimi” - Gjakovё z. Albert Ajroni
________________________________
Gjakovё, 08.04.2018

vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu