Afati kalimtar 2020 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Afati kalimtar 2020

Informata

Më 15.03.2020 në ora 24:00 përfundoi afati kalimtar për regjistrimin e shahistëve dhe klubeve. Gjatë ditëve në vijim Komisioni do t'i verifikojë të gjithë shahistët e regjistruar dhe do ta publikojë listën e tyre në chess-results më 19.03.2020.

Klubet që do të garojnë në garat ekipore 2020 janë :

Liga e Parë e Kosovës

1. DARDANIA
2. DREJTËSIA
3. FUSHË KOSOVA
4. HYZRI TALLA
5. ISTOGU
6. PRISHTINA
7. VËLLAZNIMI

Liga e Dytë e Kosovës

1. DARDANA
2. DRENASI
3. DRENICA
4. FAMILJA ZENUNI
5. FERIZAJI
6. FRASHËR DERMAKU
7. KAÇANIKU
8. KOSOVA
9. MINATORI
10. PEJA
11. PRIZRENI
12. RAHOVECI
13. THERANDA
14. ULPIANA
15. ZHUPA
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu