Certifikata nga ECU - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Certifikata nga ECU

Informata
Pas përfundimit të suksesshëm të programit studiues për tu bërë Administrator/Mësues shahu,pata kënaqësinë dhe nderin të paisem me certifikatë nga Unioni Europian i Shahut ECU.
Shkelzen BORDONIQI
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu