Superliga2017-2019 - Klubi i shahut "Vëllaznimi" Gjakovë

Histori,kulturë sportive,traditë...
Go to content

Main menu:

Superliga2017-2019

Video
50 vjetë histori,kulturë sportive dhe traditë...
Klubi i shahut"Vëllaznimi"Gjakovë
Superliga e Kosovës
2017-2019
vellaznimichess@gmail.com
Back to content | Back to main menu